کندو عسل تهران با بهترین معماری دارای طبقات مختلف جهت عسل گیری است و جزو بهترین کندو ها ساخت انسان است.
جای تعجب نیست که زنبورها اطلاعات زیادی در مورد عسل دارند، آنها نه تنها تولید کننده عسل هستند، بلکه مصرف کننده نیز هستند و در
عین حال افراد بسیار پیچیده ای نیز هستند.
برای مثال به یک زنبور بیمار انواع مختلف عسل بدهید و او عسلی را انتخاب خواهد کرد که به بهترین وجه با عفونت خود مبارزه می کند.
از سوی دیگر، مردم در مورد تفاوت های ظریف غذایی عسل باید کارهای زیادی انجام دهند.
از آن زمان، تحقیقات زیادی نشان داده است که عسل مملو از مواد شیمیایی گیاهی است که بر سلامت زنبور عسل تأثیر می گذارد.
اجزای موجود در عسل می توانند به زنبورها کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند، تحمل آن ها را در شرایط سخت مانند سرمای شدید
افزایش داده و توانایی آن ها را برای مبارزه با عفونت ها و بهبود زخم ها افزایش می دهد.
این یافتهها به راههایی برای کمک به زنبورهای عسل اشاره میکند که در سالهای اخیر توسط انگلها، قرار گرفتن در معرض آفتکشها و از
دست دادن زیستگاه به شدت آسیب دیدهاند.
مایع چسبناک عمدتاً شکر است که اعضای کندو از آن برای تغذیه استفاده می کنند، اما همچنین حاوی آنزیم ها، ویتامین ها، مواد معدنی و
مولکول های آلی است که به هر عسل خاصیت منحصر به فرد می بخشد و فواید زیادی برای سلامتی زنبورها دارد.
انواع حشرات می توانند عسل تولید کنند زنبورهای عسل، زنبورهای بدون نیش، اما فقط زنبورهای عسل به اندازه کافی برای انبار کردن
قفسه فروشگاه های مواد غذایی تولید می کنند.
این توانایی یک شبه اتفاق نیفتاد، میلیون ها سال در حال ساخت بود.
زنبورها در حدود 120 میلیون سال پیش، در جریان رشد و گسترش گیاهان گلدار، این شکاف را از زنبورها ایجاد کردند.
این تنوع گل همراه با تغییر رفتار زنبورها در تغذیه گرده، به جای حشرات، به لارو زنبور عسل باعث تکامل تقریباً 20000 گونه زنبور عسل
شناخته شده امروزی شد.
تبدیل شدن به یک عسلساز متخصص چند ترفند رفتاری و شیمیایی بیشتر نیاز داشت.
زنبورها شروع به افزودن مقداری شهد به گرده کردند که آن را به بستههای قابل حمل تری تبدیل کرد.
آنها همچنین غدد ترشح موم را ایجاد کردند که راهی برای ذخیره جداگانه شهد مایع و گرده جامد فراهم می کرد.