با این رسپی در منزل شکلات کادویی افق کوروش را با ساده ترین مواد درست نمایید!

برای به دست آوردن بیشترین فلاوانول، شکلات تلخ 70 درصد یا بالاتر را انتخاب کنید البته به خاطر داشته باشید که هر چه درصد مواد جامد کاکائو بیشتر باشد، طعم تلخ آن بیشتر است.

در یک منطقه خشک و خنک 65 تا 70 فارنهایت در یک ظرف محکم در بسته نگهداری کنید در یخچال قرار ندهید، زیرا ممکن است شکلات را به “شکوفه دادن” تبدیل کند.

یک پوشش سفید رنگ که در اثر بالا آمدن شکر به سطح به دلیل رطوبت بیش از حد ایجاد می شود شکوفه بر طعم تأثیر نمی گذارد اما جذاب به نظر نمی رسد.

اگر شکلات کادویی افق کوروش به درستی نگهداری شود تا دو سال ماندگاری دارد.

برای ذوب شدن: شکلات تلخ باید بیشتر شود تا از سوختن آن جلوگیری شود.

این کار را می توان روی اجاق گاز با حرارت کم یا در اجاق مایکروویو با قدرت 50 درصد انجام داد شکلات را به قطعات کوچکتر خرد کنید و در تابه یا مایکروویو قرار دهید تا گرم شود.

شکلات

به طور مداوم (یا بعد از هر دقیقه) هم بزنید تا گرم شدن یکنواخت اطمینان حاصل کنید.

1-2 قاشق غذاخوری شکلات تلخ ذوب شده را روی بلغور جو دوسر، ماست یا میوه تازه بریزید تا یک میان وعده سالم و آسان داشته باشید.
کارت ویزیت سه لذتچند مربع شکلات تلخ یا فرهای شکلاتی را با میوه های تازه و آجیل برای یک دسر شیک و آسان سرو کنید.
1-2 ظرف غذاخوری کاکائو فرآوری نشده را با یک موز بزرگ منجمد مخلوط کنید تا یک شکلی شکلاتی بدون لبنیات تهیه کنید.
از آنجایی که طعم تلخ آن را با درصد بیشتری از جامد کاکائو افزایش می دهد، سعی کنید یک تکه کوچک بردارید و اجازه دهید به آرامی در دهان ذوب شود.

این تکنیک ممکن است تجربه ای متفاوت و لذت بخش تر از جویدن و قورت دادن سریع شکلات ارائه دهد.

گاهی اوقات کاکا را با قلیایی یا فرآوری شده هلندی برای بهبود طعم و ظاهر درمان می کنند. با این حال باعث می شود از دست رفتن به توجه فلاونول ها می شود. کاکائو طبیعی که در راهروی پخت پیدا می شود، بیشتر فلاوانول ها را حفظ می کند. [8]
هر چه درصد از جامد کاکائو بیشتر باشد، میزان کافئین آن بیشتر است. دونس اونس شکلات تلخ 70 درصد حاوی حدود 50-60 میلی گرم کافئین است.

در مقایسه، یک فنجان 8 اونس قهوه حاوی 100 تا 200 میلی گرم کافئین است.
اگر شکلات شما شکوفه شده است، نیازی به بیرون ریختن آن نیست! می‌توان با ذوب کردن شکلات، خوب هم زدن آن و اجازه دادن به آرامی خنک شده و به حالت جامد، شکوفه را از بین برد.
شکلات از فرآیند پرداخت، برداشت و حمل و نقل به دست می‌آید که تعدادی از نیروهای کار ارزان‌تر یا کار کودکان در خارج از کشور استفاده می‌کنند.

شکلات با برچسب “تجارت منصفانه” گواهی می دهد که شکلات با دستمزد منصفانه و به استثنای کار کودکان تولید می شود.