چای های سرد و چای های آماده ممکن است نسبت به چای سیاه ساده سالم تر باشند، زیرا ترکیب آن متفاوت است. چای های فوری و طعم دار ممکن است حاوی شکر و سایر مواد باشند.
افزودن شکر، شیر، خامه و شربت به چای نیم کیلویی گوزل باعث افزایش محتوای کالری و کاهش فواید آن برای سلامتی می شود چای سیاه یک نوشیدنی محبوب در سراسر جهان است و ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد. همچنین کالری کمی دارد.
افرادی که چای زیادی می نوشند به ویژه با شیر، شیرین کننده ها یا شربت اضافه شده – باید خطرات احتمالی مانند مصرف بالای کافئین و شکر را در نظر داشته باشند.
آنها همچنین ممکن است بخواهند از پزشک خود بپرسند که آیا مصرف زیاد چای سیاه احتمال دارد با داروهایی که مصرف می کنند تداخل داشته باشد یا بر سایر جنبه های سلامتی آنها تأثیر بگذارد.
افرادی که به طور منظم چای می نوشند و هر یک از علائم بالا را تجربه می کنند باید مصرف چای خود را کاهش دهند. در صورت ادامه علائم، باید به پزشک مراجعه کنند.
چای سیاه حاوی تانن است. یک بررسی در سال 2017 نشان داد که غذاهای غنی از تانن، مانند چای، ممکن است منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها باشند، اما همچنین می توانند توانایی بدن برای جذب آهن را کاهش دهند.
به همین دلیل، افرادی که سابقه کمبود آهن دارند باید هنگام مصرف مکمل های آهن یا خوردن یک وعده غذایی غنی از آهن از مصرف چای خودداری کنند همچنین باید یک ساعت بین خوردن و نوشیدن چای سیاه فاصله بگذارند.
چای های سرد و چای های آماده ممکن است نسبت به چای سیاه ساده سالم تر باشند، زیرا ترکیب آن متفاوت است. چای های فوری و طعم دار ممکن است حاوی شکر و سایر مواد باشند افزودن شکر، شیر، خامه و شربت به چای باعث افزایش محتوای کالری و کاهش فواید آن برای سلامتی می شود.