10 دلیلی که می توانید با استفاده از نقل مشکل گشا، مشکلات خود را باز نمایید!

غذای شیرین ، شیرینی ، دسر یا دسر هر چیزی است که با شکر یا عسل از غذا و هر چیزی که از محلول شکر در آب تهیه شده باشد. با افزودن طعم دهنده و رنگ، نوعی غذا است که عمدتاً از شکر تشکیل شده است.

شیرینی های قندی در رنگ ها و انواع مختلفی ساخته می شوند و سابقه ای طولانی در فرهنگ عامه دارند زیرا به برخی از مردمان مانند مردم فرانسه باستان اشاره می کنند.

نظرات در مورد مضرات شیرینی جات و فواید آن برای بدن انسان متفاوت است.عوارض آن بسیار است که مهم ترین آن پوسیدگی دندان است.

۷ دلیلی که استفاده از نقل مشکل گشا باعث رفع گرفتاریهای مردم می شود را می توانید تا انتهای این مقاله بخوانید.

توصیه می شود هنگام مسواک زدن بعد از مصرف مقدار زیادی شیرینی از فلوراید موجود در آب استفاده شود برای جلوگیری از پوسیدگی دندان خوردن زیاد شیرینی ها ممکن است باعث اختلال خواب شود.

خوردن مقدار زیادی شکر منجر به چاقی می شود زیرا حاوی کالری بسیار بالایی است، به ویژه انواع فرآوری شده با بیش از یک محتوای قند، چاقی منجر به آرامش بدن و بیش فعالی به خصوص در کودکان می شود.

تولید شکر در قرون وسطی آغاز شد و در آن زمان شکر آنقدر گران بود که فقط ثروتمندان می توانستند آب نبات تهیه شده از شکر را بخرند. کاکائو که از آن شکلات درست می شود، در سال 1519 توسط کاشفان اسپانیایی در مکزیک کشف شد.
قبل از انقلاب صنعتی، آب نبات اغلب به عنوان نوعی دارو در نظر گرفته می شد که برای تسکین دستگاه گوارش یا خنک کردن گلودرد استفاده می شد.

نقل

در قرون وسطی، دسر فقط در ابتدا از ثروتمندان روی میزها ظاهر می شد در آن زمان به عنوان مخلوطی از ادویه و شکر شروع شد که به عنوان کمک کننده برای مشکلات گوارشی استفاده می شد.
قیمت تولید شکر در قرن هفدهم زمانی که آب نبات های سخت رایج شد، بسیار پایین تر بود. تا اواسط قرن نوزدهم، بیش از 400 کارخانه تولید آب نبات در ایالات متحده وجود داشت.
صنعت آب نبات در دهه 1830 دستخوش تغییرات عمده ای شد، زمانی که پیشرفت های تکنولوژیکی و در دسترس بودن شکر بازار را باز کرد.

بازار جدید نه تنها برای خوشگذرانی ثروتمندان بلکه برای لذت طبقه کارگر بود.همچنین بازار رو به رشدی برای کودکان وجود داشت و شیرینی فروشی به یکی از لوازم اصلی کودک طبقه کارگر آمریکا تبدیل شد.
شکلات یا کاکائو در صدر فهرست خوشمزه ترین انواع آب نبات و شیرینی مورد علاقه مردم قرار دارد و در ساخت بسیاری از کیک ها و شیرینی های عروسی گنجانده شده است.

کشت کاکائو سومین محصول کشاورزی مهم مصرفی در جهان است بعد از شکر و قهوه خانه دانه کاکائو از آمریکای جنوبی به مناطق دیگر جهان مانند ساحل عاج، غنا، نیجریه و کامرون نقل مکان کرده است.

سرزمین‌های آفریقا دو سوم تولید کاکائو جهان را تامین می‌کنند و اندونزی رتبه‌های پیشرفته‌ای را در جهان و همچنین جزایر مالزی و گینه نو در تولید دارد شکلات یکی از شیرینی های مورد تقاضا در بین اروپایی ها در مناسبت ها و مهمانی هاست.