طبقه بندی قوری چای و پنج مزایای استفاده از قوری چینی کوچک
چای از آب می روید، آب از ظروف می آید، سوپ از آب می آید، این چهار نفر مراقب یکدیگر هستند و اگر یکی از آنها کم شود، فایده ای ندارد.»
افرادی که عاشق چای هستند همیشه به ظروف چای وسواس دارند.
از قدیم الایام، مردم قوری چای را به عنوان شرط هنری لازم برای نوشیدن چای برشمرده اند که می تواند رنگ آن را متمایز کند، عطر آن را تقویت کند و طعم آن را توسعه دهد.
به طوری که سوپ چای با رنگ، عطر و طعم خوب به دست آید تا مردم می تواند به طور کامل عطر چای را درک کند لذت نوشیدن چای را احساس کنید.
ست قوری چینی کوچک سفالی که امروزه مشتریان توجه ویژه ای به آن دارند:
در میان قوری سفالی برجسته، ست چای Yixing Zisha اولین موردی است که تبلیغ می شود.
از اوایل سلسله سانگ شمالی ظهور کرد و به یک ست چای منحصر به فرد و عالی تبدیل شد در سلسله مینگ بسیار محبوب بود.
قوری زیشا با ظروف سفالی معمولی تفاوت دارد که در داخل و خارج لعاب داده شده و از خشت ارغوانی محلی، گل سرخ و خشت توانشان ساخته شده است.
به دلیل دمای بالای سفال، تف جوشی متراکم است، لاستیک خوب است، نشتی ندارد و منافذی وجود دارد که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیست، پس از مدت طولانی استفاده، می تواند قوری آب چای را نیز جذب کند و چای را جمع کند.
طعم و مزه؛ و انتقال حرارت سریع نیست، بنابراین گرم نمی شود؛ ترش بودن آن در هوای گرم آسان نیست؛ حتی اگر دما به شدت تغییر کند، نمی شکند، در صورت لزوم حتی می تواند مستقیم روی اجاق گاز بپزد.