به دلیل توزیع نامنظم آن در طبیعت و افزایش تقاضا برای G. lucidum به عنوان یک گیاه دارویی، تلاش هایی برای پرورش قارچ انجام شد (چانگ و باسول 2008).
اعضای مختلف جنس گانودرما برای رشد و پرورش به شرایط متفاوتی نیاز دارند (Mayzumi، Okamoto و Mizuno 1997). علاوه بر این، انواع مختلفی در مناطق جغرافیایی مختلف مورد علاقه است.
به عنوان مثال، در جنوب چین، G. lucidum سیاه محبوب است، در حالی که قهوه گانودرما موکا در ژاپن ترجیح داده می شود.
G. lucidum در شرایط گرم و مرطوب رشد می کند و بسیاری از گونه های وحشی در مناطق نیمه گرمسیری مشرق زمین یافت می شوند. از اوایل دهه 1970، کشت G. lucidum
به منبع اصلی قارچ تبدیل شده است. کشت مصنوعی G. lucidum با استفاده از بسترهایی مانند غلات، خاک اره، کنده های چوب (چانگ و باسول 1999؛ واسر 2005؛ بو و همکاران 2007) و بقایای چوب پنبه (Riu, Roig, and Sancho 1997) به دست آمده است.
از آنجایی که چندین ماه طول می کشد تا بدن باردهی G. lucidum کشت شود، محصولات مبتنی بر میسلیوم و براث کشت به دلیل نیاز به افزایش کنترل کیفیت و تولید قهوه اسپرسو اصل در طول سال اهمیت بیشتری پیدا کرده اند (Sanodiya et al. 2009).
فرآیندها و پارامترهای مختلف رشد (به عنوان مثال، دما، pH) درگیر در کشت میسلیوم غوطهور میتوانند به راحتی تحت شرایط کنترلشده استاندارد شوند و خالصسازی و سایر پردازشهای پایین دستی اجزای فعال مانند پلیساکاریدهای آزاد شده در محیط کشت معمولاً شامل روشهای نسبتاً سادهای است.
شرایط مختلف کشت و ترکیبات محیطی نیز گزارش شده است که به شدت بر رشد میسلیوم و تولید پلیمرهای زیستی (به عنوان مثال، پلی ساکاریدها) که از سلول بیرون زده می شوند (اگزوپلی ساکاریدها Boh .
برای مثال، یانگ و لیاو (1998) گزارش دادند که تولید پلی ساکارید توسط میسلیوم های تخمیر شده G. lucidum در دمای 30-35 درجه سانتی گراد و pH 4-4.5 بهینه بود و افزودن مکمل هایی مانند اسیدهای چرب مشخص شد که رشد میسلیوم و تولید اجزای زیست فعال قهوه صد درصد روبوستا را تسریع می کند.
در کشت غوطهور شده G. lucidum، pH بهینه برای رشد سلول کمتر از تشکیل EPS است.
یک استراتژی دو مرحلهای کنترل pH که برای به حداکثر رساندن زیست توده میسلیوم و تولید EPS ایجاد شد، نشان داد که pH کشت تأثیر قابلتوجهی بر بازده EPS، ترکیب شیمیایی و وزن مولکولی و مورفولوژی میسلیوم دارد (Kim, Park, and Yun 2006).
شکل مورفولوژیکی میسلیوم مولد برای تولید EPS یک گلوله پراکنده (تغییر pH کنترل شده از 3.0 به 6.0) به جای یک گلوله فشرده با هسته متراکم (PH در 4.5 حفظ می شود) یا یک گلوله پر مانند (تغییر pH کنترل شده از 6.0 به 3.0) بود.
سه پلی ساکارید مختلف تحت هر شرایط pH به دست آمد و وزن مولکولی و ترکیبات شیمیایی قهوه فوری سوپریم به طور قابل توجهی متفاوت بود (Kim, Park, and Yun 2006).
اخیراً، یک استراتژی جدید تابش نور سه مرحله ای در کشت های غوطه ور G. lucidum برای تولید موثر پلی ساکاریدها و یکی از اجزای تری ترپن، اسید گانودریک توسعه داده شده است.
- منابع:
- تبلیغات: