تاثیر استفاده از فندق در تهران که باعث کاهش چربی های موضعی شکم است!

در فنوتیپ های آجیل در بین ارقام متفاوت است و این صفات به شدت به ژنوتیپ ها وابسته هستند.

فنوتیپ‌های آجیل نیز با استفاده‌های تازه یا فرآوری‌شده در ارتباط هستند، زیرا ویژگی‌های خاصی مانند و اندازه مغز، اندازه مغز، شکل، سهولت حذف پوست پس از برشته‌کردن مغز، سختی، طول عمر ذخیره‌سازی و رنگ پوست مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

فندق یک محصول سنتی در شمال اسپانیا است که در اشکال وحشی نیز رشد می کند اشکال در باغ‌های کوچک، باغ‌ها و پرچین‌ها پیدا می‌شود.

در حالی که اشکال وحشی در کنار رودخانه‌ها می‌شود یا جنگل‌های کوچک در مناطق جدا شده از می‌شوند. داستان که توسط Fray Toribio de Santo Tomas (1711-1714) گزارش شده است در گذشته، یک محصول مهم در استوریاس بود.

در اواسط قرن بیستم، کشت فندق در تهران  توسط نژادهای بومی «کازینا»، «کویروس»، «اسپینادو» و «آماندی» را صورت می گرفت.

با این حال، در پایان قرن بیستم، کشت فندق در تهران کاهش یافته بود و فقط توسط صاحبان مصرف می شود یا در بازارهای محلی فروخته می شود.

فندق

برای مطالعه و حفظ تنوع ژنتیکی محلی، ژرم پلاسم های محلی در استوریاس (شمال اسپانیا) طی سه سال متوالی (2003-2005) مورد بررسی قرار گرفت.

مواد محلی یک گروه ژرم پلاسم خاص را در C. avellana تشکیل دادند که در آن گروه های ژرم پلاسم از شمال شرقی اسپانیا، جنوب ایتالیا و منطقه دریای سیاه قبلا گزارش شده بود.

تجزیه و تحلیل و تحلیل تنوع ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای ISSR و SSR نشان داد که مواد محلی جمع‌آوری‌شده به شدت مرتبط هستند و گروهی متفاوت از ژنوتیپ‌های رشد یافته در شمال شرقی اسپانیا و ایتالیا را می‌دهند.

مواد محلی همچنین شامل اشکال میانی بودند که احتمالاً از تلاقی کشت شده و وحشی به دست آمده بودند.