پاستا مقدار کمی سدیم دارد، بنابراین تا زمانی که به سسها و رویههای نمکی اضافه نکنید، میتواند به پیشگیری و مدیریت فشار خون بالا کمک کند.
همچنین بدون کلسترول است. از سسهای خامهای سنگین در پاستا فست فود اجتناب کنید و گزینههای هوشمندانه را انتخاب کنید.
ماکارونی دارای شاخص گلیسمی پایین زیر 55 است، بنابراین قند خون بالا نمی رود و می تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند.
انواع غنی شده منابع خوبی از چندین ویتامین و مواد مغذی از جمله آهن، اسید فولیک و سایر ویتامین های B هستند.
ماکارونی غلات کامل سرشار از فیبر است، بنابراین اگرچه ممکن است کربوهیدرات بالایی داشته باشد، کربوهیدرات های پیچیده ای هستند.
برای کسانی که حساسیت به گلوتن دارند، که نیاز به نسخه بدون گلوتن دارند، یا ترجیح میدهند تنوع بیشتری داشته باشند، گزینههایی از ذرت، حبوبات مانند لوبیا سیاه و عدس، برنج قهوهای، گندم سیاه و حتی کینوا وجود دارد.
ارزش غذایی اینها بسته به مواد تشکیل دهنده متفاوت است، اما می توانند جایگزین های سالمی نیز باشند.
نسخههای ماکارونی مبتنی بر حبوبات و لوبیا، سطوح بالایی از فیبر و مواد مغذی را فراهم میکنند.
میتوانید یک غذای پاستای خوشمزه با سس گوجهفرنگی یا سس سبزیجات دیگر، با سبزیجات اضافی مانند فلفل قرمز، اسفناج، و غیره و گوشتهای بدون چربی مانند مرغ یا سالمون یا پروتئینهای گیاهی میل کنید.
این یک وعده غذایی متعادل کامل را فراهم می کند که کربوهیدرات های پیچیده، پروتئین های بدون چربی و مواد مغذی و ویتامین های ضروری را فراهم می کند.
می توانید کمی پنیر پارمزان یا پنیر دیگر را در حد اعتدال اضافه کنید یا پنیر را با مخمر مغذی جایگزین کنید.
این سریع و آسان است – بنابراین شما به سراغ فست فودها یا گزینه های سریع کمتر سالم نمی روید، و ماندگاری طولانی دارد، بنابراین همیشه در دسترس است، و آن را تبدیل به یک محصول عالی در هر زمان، با هر ترکیب سالمی می کند.