۵ نکته در مورد خرید مراکز عرضه رب انار در تهران با سبک پخت سنتی!

روش پخت کدو حلوایی سوخاری با رب انار:
باید یادآور شد که امروزه بهترین رب انار در تهران  را می توان در خواربار فروشی های خاورمیانه و همچنین گاهی اوقات در بخش مواد غذایی وارداتی خواربار فروشی های معمولی پیدا نمود.

عناصرلازم برای تهیه کدو حلوایی با رب انار:

  • روغن زیتون برای سینی فر
  • 4 پوند کدو حلوایی، دلیکاتا یا بلوط
  • حداکثر 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یا آبلیمو (اختیاری، به مزه)
  • ملاس انار (فقط کمی برای ریختن روی آن)
  • دانه های 1 عدد انار بزرگ

رب انار

آماده سازی:

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل بپوشانید و با روغن زیتون بپوشانید.
  2. کدو حلوایی را از طول نصف کنید.
  3.  از قیچی آشپزخانه برای شل کردن دانه ها استفاده کنید، سپس با قاشق آن ها را بتراشید و دور بریزید. پوست کدو را بکنید.
  4.  کدوهای پوست کنده را به مکعب های 1 اینچی برش دهید و به صورت یک لایه روی سینی آماده شده بچینید.
  5. در وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه (احتمالاً بیشتر، بسته به نوع کدو و ضخامت تکه ها) یا تا زمانی که چنگال نرم شود بپزید.
  6. سعی کنید اجازه ندهید آنها نرم شوند، اما مطمئن شوید که کاملا پخته شده اند.
  7. به ظرف یا بشقاب سرو منتقل کنید بچشید تا ببینید آیا می‌خواهد با آب لیمو یا لیموترش تقویت شود و در صورت لزوم به مقدار کم اضافه کنید تا روشن شود.
  8. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید و روی آن را با کمی ملاس انار و دانه های انار پراکنده کنید.

رب انار یک ماده اساسی در غذاهای لبنانی و خاورمیانه است زیرا طعم زیادی به مجموعه ای از غذاهای سنتی مانند « سفیحه » و «لهم ب اجین»، سالاد « فتوش »، «مکانک» سرخ شده و گوشت و غیره می دهد. 

میوه های انار ترش در فصل پاییز – اکتبر – برای تهیه این کنسانتره غلیظ جمع آوری می شود.

 مراحل آماده سازی رب انار آسان است، اما روش طولانی است و نیاز به صبر دارد.