یکی از بخشهای دشوار تهیه سیر ترشی یکساله و چند ساله می باشد!

برای سیر ترشی چقدر سیر نیاز دارید؟

یکی از بخش های دشوار در مورد تهیه سیر ترشی این است که چقدر سیر برای پر کردن یک شیشه نیاز دارید. این مقدار شگفت انگیز است و پوست کندن سیر می تواند فوق العاده وقت گیر باشد.

طرز تهیه سیر ترشی

در ورمونت، کشت سیر تقریباً یک مذهب است، و حتی حومه شهرها اغلب در حیاط کناری برای یک یا دو ردیف از این غذای تند، جا پیدا می کنند.

در خانه خود، ما کشت سیر را بسیار جدی می‌گیریم و هر سال بین 400 تا 600 پیاز سیر رشد می‌کنیم.

این به طور متوسط ​​برای یک حباب در روز در آشپزی خانگی ما کافی است، به علاوه مقدار زیادی برای چاشنی ترشی نان و کره مورد علاقه من ، سس ماکارونی کنسرو شده خانگی، و صرفه جویی در دانه برای کاشت سیر در پاییز ، که چرخه را دوباره شروع می کند، کافی است.

امسال، چند تخت بلند دیگر اضافه کردیم تا بیشتر رشد کنیم تا بتوانم یک غذای خوشمزه دیگر را به انبارمان اضافه کنم ~ سیر ترشی!

سیر ما در بسترهای مرتفع رشد می کند. اینها فقط بخشی از کل محصول ما هستند.

هرگز به نحوه استفاده از سیر ترشی دقت نموده اید.

سیر یک ماده رایج در ترشی ها است و در تمام انواع دستور العمل های ترشی بسیار خوب عمل می کند.

من متوجه شده ام که وقتی به ته شیشه ترشی شوید خانگی می رسم، سیر و پیاز ترشی باقی مانده از قسمت های مورد علاقه من هستند.

من به طور مرتب هر سال 3 یا 4 نوع پیاز ترشی درست می کنم و حالا عادت کرده ام از چند نوع سیر ترشی استفاده کنم.

میخک ترشی را می‌توان مستقیماً از شیشه خورد، و به این ترتیب خوشمزه است، اما من در واقع بیشتر از آنها در آشپزی خود استفاده می‌کنم.

دستور العمل های زیادی وجود دارد که هم سیر و هم سرکه را در طول پخت و پز ترکیب می کنند و سیر ترشی که با ادویه های خوش طعم نگهداری می شود به شما امکان می دهد طعم های زیادی را به یکباره ترکیب کنید.

من میخک ها را در گوشت بره ویندالو خرد می کنم ، یک غذای تند هندی که از استعمارگران پرتغالی الهام گرفته شده است که از دوز زیادی سرکه در غذاهای گوشتی خود استفاده می کنند.

سیر ترشی

 آنها همچنین به طرز شگفت انگیزی به صورت خرد شده در سالسای تازه، یا به صورت پالس شده در پستو یا هوموس غذاساز سریع کار می کنند.

من آنها را روی سوپ های زمستانی به عنوان چاشنی قرار می دهم یا آنها را درست از شیشه به نان تست گوجه فرنگی یا آووکادو اضافه می کنم.

از تخیل خود استفاده کنید، امکانات بی پایان هستند!

برای سیر ترشی چقدر سیر نیاز دارید؟

یکی از بخش های دشوار در مورد تهیه سیر ترشی این است که چقدر سیر برای پر کردن یک شیشه نیاز دارید. این مقدار شگفت انگیز است و پوست کندن سیر می تواند فوق العاده وقت گیر باشد.

برای هر شیشه، به حدود 10 اونس سیر پوست کنده یا 2 فنجان کامل نیاز دارید. این حدود 3/4 پوند سیر تازه است، هنوز پوست کنده یا خرد نشده است.

این می تواند تا حدودی متفاوت باشد، زیرا اندازه حبه سیر تعیین می کند که چقدر در شیشه بسته می شود.

انواع سیر سخت، که در اینجا در شمال شرقی رایج‌تر هستند، حبه‌های بسیار بزرگ‌تری نسبت به سیر گردن نرم دارند.

سیر سفت همچنین طعم های سیر خوشمزه ای تولید می کند که در دستور العمل های سیر در اوایل تابستان بسیار خوشمزه است.