معرفی بهترین مرکز فروش نخود قرمز بوکان در تهران!

نخود معمولی یا نخود ( نام علمی : Cicer arietinum ) گونه ای گیاهی است که از تیره نخود از خانواده حبوبات پیروی می کند.

این نوع اصلی ترین نوع مورد استفاده برای تولید نخود است در حوضه مدیترانه به ویژه ایتالیا ، شام ، ترکیه و مغرب عربی رشد می کند. عشق او را خام و پخته می خورند.

دو گروه اصلی از ارقام معمولی نخود وجود دارد:

نخود: اندازه کوچکی دارد و بیشتر در اتیوپی ، ایران و مکزیک می روید و رنگ آن تیره و پوشش آن خشن است.
نخود کابلی: بزرگتر از ملاس نخود قرمز بوکان است و در افغانستان، شیلی، پاکستان، جنوب اروپا و مغرب می روید .
ارزش غذایی نخود
نخود یکی از مواد غذایی غنی از پروتئین به حساب می آید، زیرا شباهت زیادی به لوبیا دارد، همچنین در صورت در دسترس نبودن آن جایگزین گوشت می شود، همانطور که گفته می شود اگر گوشت بره (گوسفند) ندارید، پس باید با همموسانی (فروشنده نخود) همراه شود.

نخود

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، هر 100 گرم نخود پخته نشده حاوی اطلاعات تغذیه ای زیر است:

کالری: 164
چربی: 6.04
کربوهیدرات: 60.65
الیاف: 17.4
شکر: 17.70
پروتئین: 19.30
کلسیم 57 میلی گرم
آهن 4.31 میلی گرم
منیزیم 79 میلی گرم
فسفر 252 میلی گرم
پتاسیم، K 718 میلی گرم
سدیم، سدیم 24 میلی گرم
روی، روی 2.76 میلی گرم
مس، مس 0.656 میلی گرم
منگنز، 21.3 میلی گرم

فواید نخود در طب جایگزین
نخود از این جهت متمایز می شود که انواع مختلفی دارد مانند سفید، سرخ، سیاه و کرسانی از جمله باغبانی و وحشی، پزشکان عرب قدیم در مورد فواید آن بسیار صحبت کرده اند، چنان که ابن سینا در مورد آن گفته است که مفید است.

در انواع غده ها و آرد آن برای زخم های بدخیم و خارش و از سر درد و غده های زیر گوش و پختن آن برای یرقان و ریزش مفید است و شمع ها را باز می کند جگر و طحال را در ابتدا نخورید یا در آخر غذا بلکه در وسط پختن نوع سیاه آن سنگ مثانه و کلیه را می شکند و انواع آن جنین را دفع می کند.
نخود در طب جدید به عنوان مدر، سنگ شکن، چاق کننده و محرک اعصاب و مغز استفاده می شود و برای کودکان 5-4 ساله تهیه سوپ نخود توصیه می شود.

نخود گرم و مرطوب است، ادرار تولید می کند ، کک و مک را پاک می کند، با خوردن و پوشاندن رنگ را بهبود می بخشد و از تومورهای گرم و سخت و کمردرد بهره می برد و رنگ و صدا را شفاف می کند، یعنی گرفتگی صدا .

نخود در سفره های ما جایگاه برجسته ای دارد، همانطور که در سفره های همه کشورهای حوزه مدیترانه به عنوان یک غذای رایج رایج، پخته، آب پز و پودر شده خورده می شود، اگرچه هضم آن سخت است، اما بدن را تامین می کند. با موادی با ارزش غذایی بالا.

محققان ثابت کرده اند که نخود حاوی پروتئین باکیفیت در مقایسه با گوشت است، علاوه بر آنتی اکسیدان های دیگری که به پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان کمک می کند.

دانشمندانی که در تحقیقات خود بر روی استفاده از گیاهان ترکیبی و غیر اصلاح شده ژنتیکی نخود تکیه کردند، گفتند که این گیاهان حاوی مقادیر خوبی از مواد هستند که می تواند توسط شرکت های آرایشی برای تولید کرم هایی که از جلوگیریایجاد چین و چروک می کند، استفاده کنند. برای این منظور استفاده می شود.